5 snabba tips

Hösten är här och mörkret har lagt sig över vårt avlånga land. Vad passar då inte bättre än 5 snabba tips på att skapa en mysig och trendig inredning där hemma.

  1. Satsa på belysningen. Det är lätt att säga men svårt att glömma bort. Belysningen gör så mycket i ett hem, framförallt nu på hösten när mörkret faller. Satsa på minst 4 belysningar per rum. Vill du köpa någon vacker bords eller vägglampa är mässig och guld två säkra kort i höst.
  2. Byt ut det vita. Vitt har länge varit det heta inom inredning. Nu i höst kommer grått- det nya vita. Satsa på att byta ut några av dina vita saker mot grå. Kanske måla om väggarna i ett rum, eller köpa ett härligt lammskinn att slänga i soffan.grå inredning
  3. Detaljer i härligt smutsrosa. Smutsrosa, eller puderrosa är en accentfärg som kommit stort i höst. På såväl kläder som inredning. Denna färg gör sig väldigt snyggt ihop med grått samt detaljer i mässing.
  4. Fixa till entrén. Hallen, eller entrén till din bostad säger mycket om ditt hem. Det är där du själv kliver in när du kommer hem och det är där gästerna först hamnar. Satsa på att mysa till det i hallen, sätt upp något nytt på väggen eller köp en lampa som lyset upp hallen på ett behagligt sätt. Då kommer hela bostaden att få en känsla av nytt och fräscht.
  5. Sänglinne i linne. Linne är en textil som kommit stort i höst, framförallt på sängkläder. Införskaffa ett sett nya sängkläder till dubbelsängen. De är otroligt sköna att ligga i och blir bara vackrare ju skrynkligare de är.