Dags att renovera bostadsrätten

Har det äntligen blivit dags att renovera bostadsrätten. Du kanske inte haft de ekonomiska möjligheterna tidigare utan fått vänta ett par år så du kunnat spara och gneta ihop pengar till detta. Det kan också vara så att banken nu har gått med att du kan få låna mer pengar och höja ditt bostadslån så det täcker de kostnader som blir för din renovering.

Du som med många andra kanske inte är så händig utan måste anlita hantverkare till din renovering. Se till att ta in offerter från flera olika hantverkare för att kunna jämföra och utifrån dessa offerter välja den som passar bäst. Det kan också vara så att du kan få rekommendationer från bekanta som arbetat med någon av de som du tagit in offert ifrån och på så sätt bli lite enklare i valet.

Även fast det hela känns bra till en början så kan det bli galet och något kan gå fel. Om det uppstår en tvist med hantverkare så kan det vara bra att få hjälp med detta. Det kan vara svårt med juridiken och hur man ska göra vid en tvist. Med duktiga jurister så kan det lösa sig relativt snabbt och du kan gå vidare med din renovering och förmodligen en ny hantverkare som får kliva in och rätta till de problem som uppstått tidigare.