Fina inredningsdetaljer i hemmet

Nätet är fullt av inredningstips som du kan ta hjälp av när du ska inreda där hemma. Det är ofta de små detaljerna som gör skillnaden i ditt hem, så som fina ljuslyktor, posters och vaser. Välj ett färgtema som du går efter i ditt hem eller varför inte en speciell stil som du tycker extra mycket om? Det är upp till dig hur du dekorerar hemma.

Snygga inredningsdetaljer med tryck

Du kan också välja inredningsdetaljer från Prints by Emla, som har fine art poster-tryck på sig. Ta en titt på utbudet och hitta snygga skärbrädor, glasunderlägg och brickor. Brickorna kan ställas på ett brickställ och blir därmed en fantastisk inredningsdetalj. Trycken finns i såväl färg som svartvitt och föreställer mestadels olika kvinnor. Det finns också posters och produkter med feministiska tryck, perfekt för alla starka kvinnor därute.

Snittblommor och gröna växter

Att inreda med växter eller blommor är också ett utmärkt sätt att göra hemmet finare på. Snittblommor gör sig perfekt i en snygg vas mitt på köksbordet eller på byrån i hallen, medan gröna växter i fina krukor gör sig bra i fönsterkarmen. Du ska trivas när du befinner dig hemma och inredningsdetaljer kan du ha i alla rum. Glöm inte bort vikten av tavlor och andra väggdekorationer.