Fixa till i trädgården

Sommaren kommer med stormsteg och man hinner knappt blinka förrän trädgården står i full blom och kräver vår uppmärksamhet. Vissa jobb kanske kräver mer än andra och det kanske gäller att man börjar i god tid så att man hinner med allt som ska göras.

Planeringen känns som A&O när det kommer till trädgården då vissa saker kan inte göras förrän en viss tid på året. Vinterhalvåret kan ju ägnas åt att trädgårdssurfa och kolla upp och få inspiration till vad som komma skall under våren och sommaren. Ska det bli stora projekt som att lägga ny marksten i gångar och kring huset eller kommer det enbart att bli små pyssel med några få nyplanteringar i odlingskragar i år. En trädgård ska ju aldrig bli helt färdig så spåna på med nya idéer som ni kan hålla på med i sommar.

Oavsett vad ni kommer att göra så är det bra att planera och vara förberedd när det är dags att köra igång, det ser ju lite olika ut beroende på var man bor i landet och ni har säkert bra koll på hur ni ska hantera er trädgård. Men oavsett hur pass duktig du är på att hålla på i trädgården så kan det vara skoj att kolla upp hur andra gör och få tips och råd i olika odlingsfrågor. Kolla upp bloggar som kan vara av intresse för dig som trädgårdsintresserad. Du kanske är så pass intresserad så du själv vill börja blogga, gör det och inspirera andra.