Fräscha upp ditt hem

Sommaren rycker allt närmare och många vill fräscha upp sina hus inför kommande fester och andra trevligheter som hör sommaren till. Vi ska idag titta närmare på lite olika sätt att göra detta på, stort som smått. Häng på!

Stora renoveringar eller ändringar där du bor kan vara väldigt påfrestande och är därför kanske inget du vill börja med när hela familjen ska ha ledigt tillsammans. Det kan istället vara bättre att börja smått. Ibland behövs det inte mycket för att det ska kännas som ett nytt hem.

Stora möbler som soffor eller matbord är för många hemmets hjärta. Här samlas familjen och pratar om sin dag, ser på tv och en hel del annat. Om du vill få ett nytt hem i ett trollslag kanske det är läge att byta ut någon av dessa möbler. En så liten ändring kan göra att det känns som ett helt nytt rum. Se bara till att den får plats, att mäta rätt är inte alltid det lättaste.

Vi skulle så klart kunna fortsätta prata om gardiner, kuddar och andra sätt att fräscha upp insidan av ditt hem. Men när vi har din uppmärksamhet vill vi också prata lite om utsidan av ditt hus. Även här finns det mycket roligt du kan göra. Att måla om kanske är det första du tänker på, men som vi nämnde tidigare vill vi gärna undvika alltför stora förändringar. Vi vill därför föreslå några mindre förändringar för att förbättra fasaden på ditt hus. Det första är att byta ytterdörr. Ytterdörren är lite av husets ögon och en ändring där kan verkligen fräscha upp ditt hus. Om du också tycker detta är ett för stort ingrepp på ditt hus är vårt förslag att du investerar i ett par snygga fasadsiffror istället. Det är snyggt och dina vänner får lättare att hitta ditt hus.