Fräscha upp hemma med nya gardiner

På sommaren är vi oftare utomhus än andra årstider och struntar därför i att göra det härligt inomhus. Vi tänder inga ljus, vi låter filtarna vara undanplockade, och vi bemödar oss inte med mysbelysning. Ett sätt att motverka detta, och därmed också göra sommarens hemsfär njutbar, är med gardiner.

Vare sig du som läser detta tycker om krispigt vita linnegardiner, färgglada mörkläggningsgardiner, knappt märkbara hissgardiner eller härligt mönstrade kappor kommer du att finna allt du söker på hemsidan Broarne. Där finns alla möjliga tyger för alla möjliga behov, och mer ändå!

Gör både dig och ditt hem en tjänst genom att prova på att sy en gardin på egen hand. Ta hjälp av farmor, en granne, eller varför inte en guide online? Strunta i de alldagliga och massproducerande inredningskedjorna och skapa istället din egen drömprodukt. Bläddra bland utbudet av dels indiska tyger, dels naturfärgade längder, och därtill uppiggande dekorband och annat fint, och gör något alldeles särskilt.

Liva upp ditt sommarhem på samma sätt som du hade gjort under andra tider på året. Testa kreativa lösningar, bli din egen inredningsexpert, och vägra begränsas av butikernas trender och snäva utbud.