Inred badrummet i New England-stil

shutterstock_230212336

New England är en riktigt populär inredningsstil som varit omtyckt i många år. En del människor älskar stilen och vill inreda med den i hela hemmet, medan andra vill ha New England enbart i vissa rum.

Att inreda med New England i badrummet är väldigt vackert, eftersom färgerna är harmoniska och lugna. Att köpa ett färdigt möbelpaket ger badrummet en mer enhetlig känsla. Eftersom New England-stilen går mycket i vitt, rött och blått kan du exempelvis använda dig av ett möbelpaket i vitt som grund, för att sedan experimentera med detaljer i rött och blått.

Hos Badhem kan du, förutom möbelpaket, även köpa fina accessoarer till ditt badrum. Här finns mjuka badrumsmattor som passar perfekt i din New England-stil, som exempelvis en matta med en stjärna på. Ofta kan du enkelt få stilen i badrummet med just accessoarer och tillbehör. För att spara lite pengar kan du också göra en hel del saker själv. New England-stil är lite ”sliten” och du kan enkelt själv skapa den ruffiga känslan genom att exempelvis skrapa bort färg, så att möbler ser lite äldre ut.

Möbler och detaljer

Några saker som verkligen kännetecknar New England-stilen är rottingmöbler, rött, blått och vitt, stjärnor och marina detaljer. Beroende på badrummets storlek kan det bli riktigt snyggt med en vacker fåtölj i rotting. Lägg i en dyna med den engelska flaggan eller med ett motiv av stjärnor. Även marina inslag som rep, ankare eller mässing blir riktigt snyggt i din New England-stil. För att få mer inspiration för New England-stilen kan det vara kul att kolla på lite bilder.