Så planerar du ett vintrigt barnkalas

Att planera ett barnkalas på vintern kan kännas lite begränsande, men låt inte det stoppa idéerna från att flöda. Kanske tänker du att det är omöjligt att ha ett barnkalas utomhus, men det finns massor av bra idéer som kan fungera utmärkt. Låt inte lite kyla stoppa dig, utnyttja det istället. Du kan på så sätt skapa ett oförglömligt kalas. Du kan planera en skattjakt i snön. Fixa en mysig hörna där barnen kan slappna av med varm choklad efter leken. Kan du fixa en liten brasa också skulle det vara otroligt mysigt.

Vill du hellre planera ett kalas inomhus kan även det bli otroligt lyckat. Vintern är en perfekt tid att skapa ett mysigt barnkalas med pyssel och annat smått och gott.

Jul som tema

Det kan bli extra kul att ha just jul som tema. Du kan anpassa kalaslekar efter julen. Du kan köra musikstopp med julsånger eller blindbock, fast istället för bocken så är det jultomten.

Fixa en mysig pysselhörna med spännande material barnen kan jobba med, och skapa juldekorationer som de sedan kan ta med sig hem. Passa på att dekorera med juliga färger, varför inte köpa röda ballonger och massa guldglitter, du kan handla till barnkalas på nätet.